دسته بندی نشده

محصولات IML

در ابتدا میبایستی لفظ IML را تعریف کرد. IML که مخفف in-mold labeling است یک روش لیبل گذاری در قطعات پلاستیکی است که به جای لیبل گذاری در یک مرحله جدا و پس از فرآیند تزریق و تولید قطعه پلاستیکی ، ابتدا لیبل داخل حفره قالب قرار گرفته و سپس پلیمر مذاب ذاخل حفره قالب تزریق میشود و درنتیجه پلاستیک و لیبل از یکدیگر جداناپذیر شده که سبب افزایش بازده تولید و کیفیت محصول نهایی، افزایش زیبایی بصری و بهبود شرایط تولید مناسب با محیط زیست میگردد.

کیفیت و کمیت همواره از مهم ترین فاکتورهای تولید قطعات و محصولات پلاستیکی بوده است به طوری که تمام تولیدکنندگان محصولات پلاستیکی سعی در بهبود شرایط آن دو به منظور رقابت کردن در بازار دارند. IML به طور کلی کیفیت محصول نهایی را بالا میبرد اما با این وجود قالب های IML باید با مهارت و تخصص بالا ساخته شوند تا ضمن کاهش قیمت محصول نهایی و افزایش سرعت تولید، کیفیت محصول کاهش نیابد.

برای کاهش هزینه و زمان تولید یکی از مناسب ترین و مرسوم ترین ترفندها، کاهش ضخامت قطعه میباشد. هر چند انجام چنین تصمیمی شرایط تولید را چالش برانگیز میکند چرا که با این کار فضای کمتر و باریک تری برای عبور مواد پلاستیک میباشد و همچنین اثر حرارتی سطح قالب که به دلیل پایین بودن دمای سطح قالب نسبت به مواد سبب کاهش روندگی مواد میشود، افزایش می یابد. چنین قالب هایی، قالب های جداره نازک نامیده میشوند و بسیاری از قالب های IML به این شکل میباشند. کاهش حتی 1 گرم از وزن ماده یا 1 ثانیه از زمان تولید میتواند در یک بازار رقابتی به شدت موثر واقع شود. بنابراین قالبساز باید تمام این ملزومات را تحت نظر داشته باشد تا بتواند قالب با کیفیت مناسبی بسازد. همچنین محصول پلاستیکی نباید بر اثر کاهش ضخامت مقاومت و کارکرد  خود را از دست بدهد. بدین منظور ملزومات هندسی باید رعایت شود تا قطعه مقاومت خود را داشته باشد، کیفیت آن و زیبایی بصری آن نیز حفظ شود.

شرکت البرز پویا با به کارگیری از کارکنانی مجرب، حاذق، باتجربه و متخصص در زمینه طراحی قطعات و قالب های جداره نازک و با کمک نرم افزار هایی مانند انسیس برای آنالیز مقاومت محصول و شکل هندسی آن و از نرم افزار مولدفلو جهت قالب گیری محصولات و تکنیک های ساختی دیگر، مشکلات حاضر در قالب های جداره نازک را به حداقل رسانده و راه حل هایی به تولید کنندگان ارائه میدهد تا ضمن حفظ کیفیت محصول و قابل تولید بودن آن، ضخامت قطعه به منظور کاهش قیمت تمام شده و افزایش سرعت تولید ،کاهش یابد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *