این قطعات در مکان های مختلفی همچون ادارات، خانه ها، کارخانه ها و … با کاربردهای مختلف یافت میشوند. این قطعات در دو دسته صنعتی و خانگی قرار گرفته و در اشکال، اندازه، مواد و برای کاربردهای متفاوتی تولید میشوند. این قطعات میبایستی دارای استاندارد های فنی جهت ایمنی و کیفیت بالا باشند. در نتیجه طراح این قطعات میبایستی ضمن درنظر داشتن استاندارد های فنی لازم، وزن، فرآیند مونتاژ، پیچیدگی هندسی قطعه و قیمت قالب را بهینه سازد.
موادی همچون پلی آمید، پلی کربنات و ABS از جمله پلیمر هایی هستند که عمدتا در این صنعت استفاده میشوند. این مواد که پلیمر های صنعتی نامیده میشوند، دارای تفاوت هایی در فرآیند تزریق آن ها نسبت به پلیمر های خانگی مانند PP دارند. طراحی سیستم پران، خنک کاری و رانر قالب میبایستی مطابق مشخصات مکانیکی، حرارتی و ریولوژی مواد مورد مصرف انجام گیرد.
روش مونتاژ در این قطعات بسیار حایز اهمیت است تا آببندی، کیفیت و استقامت قطعات الکتریکی را تضمین کند. یک روش مرسوم برای مونتاژ قطعات الکتریکی استفاده از پیچ و مهره های برنجی میباشد. این پیچ و مهره ها که در انواع و اشکال مختلف سری تراشی میشوند، قبل از فرآیند تزریق در قالب قرار گرفته و سپس پلیمر در قالب تزریق میشود.این کار کیفیت قطعه را بسیار بالا برده و زمان مونتاژ قطعه را کاهش میدهد.
تیم مهندسی و طراحی ما با داشتن تجربه و دانش بالا در زمینه طراحی محصول و ساخت قالب های قطعات الکتریکی به شما طرحی نوین و قالبی با کیفیت بالا را ضمانت میدهد.